Natisni

"Kje smo"

Šola čustvene inteligence, Ruska 13, Ljubljana - zemljevid 
Za podrobnejše informacije kliknite na opis poti in parkiranje

 Ruska

Opis poti:
1. Če se peljete po Celovški iz Šiške proti centru mesta, v križišču, kjer bi desno zavili na parkirišče hale Tivoli, zavijete levo in ste že na Ruski. Pripeljete se do konca Ruske ulice, kjer je T križišče z Medvedovo, in ste že pri našem vhodu na številki 13, ki je na vaši levi, če gledate proti Medvedovi in Celovški cesti kažete hrbet (poglejte zemljevid). Preberite še poglavje Parkiranje.
2. Če se peljete po Celovški iz centra proti Šiški, v križišču, kjer bi levo zavili na parkirišče hale Tivoli, zavijete desno in se pripeljete na Rusko. Če peljete do konca Ruske ulice, kjer je T križišče z Medvedovo, boste na svoji levi na številki 13 videli vhod (poglejte zemljevid). Preberite še poglavje Parkiranje.

Parkiranje:
Parkirate lahko na Ruski, na Medvedovi, na Malgajevi ali na Jesenkovi, kjer je predviden prostor za parkiranje in plačate parkirnino na parkirnem avtomatu. Po 17. uri lahko parkirate brezplačno, ob nedeljah in praznikih je parkiranje brezplačno cel dan. V primeru, da na Ruski ali okoliških ulicah ni prostih parkirnih mest, lahko parkirate na parkirišču hale Tivoli na drugi strani Celovške ceste, položaj si oglejte na zemljevidu.

Leo Ivandič

Fotka Leo   Leo Ivandič
Svetovanje

Kontakti

Šola čustvene inteligence
Ruska 13, 1000 Ljubljana
E-mail: sci@cdk.si
Tel.:   Brane Krapež - 041 988 556
         Leo Ivandič - 031 233 180